About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

03 August 2009

Rombongan Cik Kiah ke Ipoh...

Sabtu lalu aku bertandang ke Ipoh untuk menghadiri majlis perkahwinan coursemate masa kt UTeM, iaitu majlis perkahwinan Wazir Syafiq dengan Zaliya. Kalu masa kt universiti dulu dialah antara manusia yg suka nyakat org tp skrg dh agak baik yerlah sejak bergelar pendidik….Aku pergi ipoh menumpang kete org jer, tak drive pon. Best jugak ada driver nih….kami konvoi dlm 5 buah kete. Bila smpi umah wazir tu, maka bermulanya kisah jejak kasih disana…lama rasanya tak lepak, gelak sesame..yerlah skrg masing2 dh bekerjaya n masing2 sibuk.


Aku nk ucapkan thanks kt fahmi n anis coz dtg amik aku kt umah di kajang, pastu kt nagee n syah layan bergosip n tlg aku carikan tiket kt medan gopeng, pastu utk azam joe yg bertanyakan soklan2 cepumas…tak lupa juga kt yoe,kadri & naim kerana hantar aku lik ke kajang…thanks gak kt kekawan yang lain gak iaitu zamzuri, zakizamani, zaki ali, wan fauziah, ustad, gee, robell, buyung, lan, adib, hadi n awek, syazwan, noli, fahmi botak. Nnt kita jumpa lg kt kenduri yang seterusnya utk tahun ini iaitu kenduri perkahwinan ZakiZamani, Fahmi n Erin...hehehe…


So kt ipoh aku berkesempatan mengunjungi tempat2 aku berdating dulu..Medan Gopeng, Jusco, TKK..wah rindu plak zaman cintan –cintun dgn en.hubby..ni yg tak sabar nk tggu dia lik..nnt kami leh g Ipoh n bawa Hana skali..dulu dating berdua jer skrg bertiga,hehe… After Jusco kami seme patah lik ke rumah wazir sbb ada upacara potong kek, kebetulan plak ari tersebut besday kadri yang ke25, Happy Besday Kadri!!!....so kul 7mlm masing2 beredar pulang...sedihnya nk berpisah rasanya....kuikui...





Khas untuk Wazir: Kak Ilah doakan korang berdua berbahagia hingga akhir hayat...."Sharing is caring.."



wif noli n gee beshnye mkn nasi kenduri ni


penuh sesak dlm bilik pengantin, amik gmbr kena gilir2..hehe


Bile dh jumpa, sembang tak engat....hehe


bersama pengantin baru... wif noli(kalu lah lecturer cun gini sure kena ngoratnya ngan student..hehe....


wif nagee, nnt kita bersoseh lg k...shianlah esok kena travel ke T'ganu plak coz ada kursus kt INTAN...selamat bkursus k sis!!!

4 comments:

wawa said...

Ipoh..tempat jatuh lagi dikenang..banyak suka duka kita kat sana ila..memang rindu suasana kat Ipoh...

cik mas said...

pengantin cantik sama padan la.. :)

Afira said...

ai kak ilah..ingat saye tak?blogging jugak dia yer

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

wawa,
yerlah wawa byk kenangan kt situ...rindunya nk pegi lg..yg aku paling rindu kt Taman Cempaka....


cik mas,
yerlah cikmas sama chumel...

Afira,
ai nora, mana tak kenal...hehe