About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

15 July 2009

Geram..Bz..Marah..Sedih…

Geram?? Yerlor arini aku benggang+geram dgn pemandu kereta yang samseng tahik kucing..!!!! Erm masa aku dtg keje td, adalah van buruk duk follow dekat ngan kete aku..kete dpn dh lah byk..kekiri pon byk…pastu ada plak pemandu yang mangkuk ayun ni, dr sebelah kiri terus msk kanan tanpa bg signal...eeeeeeee geramnya…pesanan utk pemandu yang sengal yg sebegini jgnlah tunjuk samseng kat perempuan…kalu nk drift ka ape ke..g lah daftar kt litar…nk bwk laju mana pon takper. Ha yg jd punca accident kt jalanraya biasanya disbbkan oleh pemandu yg gini lah….sabar jerlah!!

Aku arini memang bz giler tp sempatlah jugak chat ngan member2…hehe.& kwn aku cik farah bg url tentang gadis yang dijatuhi hukuman gantung. Smlm aku tbaca gak online kt Harian Metro. Mulanya aku ingat maybe gadis tuh teraniaya ke apa??Apa yang aku dapat maklumat tu membuatkan aku marah n sedih sgt smpi menitis air mata...Sblm aku itu aku memohon maaf sekiranya yg aku paparkan ini adalah sensitif disesetengah pihak..Aku just nk share with u all n menjadikan ikhtibar bersama…& al-Fatihah kepada arwah Juliana. Semoga rohnya dicucuri Rahmat dan ditempatkan dlm golongan yang beriman,Amin...

Ini url bg kes pembunuh dalam surat khabar

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2009&dt=0715&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_05.htm

Ini antara blog kekawan arwah & mereka mencerita kisah yang selanjutnya…

http://dextrike.blogspot.com/2008_10_01_archive.html

antara kawan baik beliau..

http://sazwan57.blogspot.com

6 comments:

wawa said...

sedih gak bila baca, pada aku dua2 org tu sama jer kalau dah saling tuduh menuduh.Siap nak rogol si arwah. Memang laki durjanalah.

cipan said...

jahatnyer manusia skang ni kan...huhu..

ex-opismate sy pernah kene potong ngn kete cmtu time nk g keje,die hon la kan,then mamat tu stop,trun n start maki hamun die...huhu.seb tgh bz,kalo x mesti die blasah kawan sy. so akak careful la ek

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

memang sedih wawa..aku smpi rasa sayu sgt..kesian gile kt budak tuh..lgpon budak terlalu baik..huhu...jahat punya org!! Tergamak wat org lain mcm tuh??ingat anak patung ka...

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

Btl tuh nagee tergamak wat kt member sendiri mcm tuh...kak ilah pon tak tahu nk describe 2org tu apa??cuma berwajahkan manusia tp hati mcm...!! lu pk lah sendiri..

Tuler nagee, kalu pompuan bwk kete suka sgt nk permainkan.nape kita ni tak byr rood tax ka??ingat jalan raya bapak dia punya kutnye..pastu member nagee siap dimaki plak bile hon dia..sibenggong tuh malu n rasa tercabar lah tuh...eeeeeeee,geramnya...

wishingstar said...

sedihnya bce kisah dia...kalo x baca blog dorg mmg xtau pape dan akn pk si pembunuh tu teraniaya ke apa smpi sumpah2 x ngaku..jahat gila dorg ni..dahla kapel ngn laki org..sigh..

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

Btl tuh yuyen..akak pon ingat gtu..ingatkan dia teraniaya, rupe2 sebaliknya..smpi sanggup bunuh kawan sendiri. samun plak tuh!! Padahal dia bukan anak org susah, anak datuk lg..tgk lah lawyer dia pon karpal singh..tp kalah gak!!tp ada rayuan lah plak..huhu..