About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

21 May 2009

cont. news!!

ermm alamaknya ttg hubby nk sign on dh kompom.comp dh call katanya 10.6 kena ada kt indon sbb kapal kt sana..so mayb dia fly awal ke indon...huhu. kali ni dia naik gagasan perak ngan 10 crew baru..so memandangkan dia jer yg lama, dia kena incharge org baru n blh dkatakan gak spy utk comp...hikhik.so dia mintak opis cari org lama sorg lg sbb dia takleh nk handle sorg2..pastu dia smpt lg rekemen member dia a.k.a assist. dia, so opis approve utk naik kapal yg sama. so bdk tu arini sign off kt singapore....lg ler dia suka, yelor ada geng.....so kami dh decide nk antar hana lik kg b4 5hb sbb after the dat mayb dia bz ngan briefing. tupon kalu mak aku tak jaga hana kt sini lah....sedihnya nk bpisah ngan hana...huhu.

2 comments:

Notes From My Diary said...

huhu... jai sign off 3hb... 4hb kot smpi msia... nmpknye, tk de jodoh nk ketemu yek...

MamaHana said...

yeke??nmpk nye takleh jejak kasih lah dorg tuh...tp 4hb tuh dang lg kut tp time dh limit lah...