About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

03 December 2009

Disember yg dinanti...

Dh kul 130pg, tp mata aku masih lg tak mengantuk so aku mghabiskan masa aku ngan meng update blog, huhu... Harini dh 3/12...wah tinggal 13hari lg nk jumpa sidia tershayang. Mintak2 takder halangan lg untuk kami bersama..Wah2 dh tak sabar nk jumpa, girang hatiku dh tak terkata, org yg dinanti akan kunjung tiba jua...sekejap plak putaran masa berlalu, tup3 dh nk msk 6months. Horay!!!!! Planning dh buat tp tak tahu lah termakbul ke tak??hehe...

wajah kesayangan hamba..muah3

Tak sabar jugak menanti tuan puteri pulang ke rumah nih...miss u baby!!!...

tgklah gigi sebatang saya....

Ni plak kesayangan Hana, abg Adam..mereka berdua sangat rapat..sbb setiap masa Adam ni akan cium Hana..Mereka dh mcm adik-beradik....

19 comments:

wawa said...

Ko bahagia ila...aku doakan sampai bila2...amin

Mama Qiestina said...

whoaaaaaaa jumping2 hana..
beshnya ayah nak alik yeee.

Qies pulak syedih ni papa maybe nak naik kapal weken ni.camtula kan kak ila,kite ni cam tuka shift je.

Notes From My Diary said...

sapa punya balik dulu agaknye??? heheh...

Mata Hati said...

mcm cinta antara benua..apa pun selamat bersatu kembali dgn hubby. kena persiapakan diri dah tu..

kekanda dilautan dalam, adinda dirumah sepi, sama2 berjuang sama2 mencari rezeki demi anak tersayang

comel ek mek tecit tu senyum but lagi comel biler mek tecit tu menangis..

Mummy_nad said...

wah cik abg dah nak blk ye..
nampaknya ada harapanlah hana nk dpt adik lak ni..hehehehe... :P

cik mas said...

semoga bergembira brsama suami tecinta lepas ni. lepas rindu puas2 kay. abg kta pun nk balik dah. mybe sok lusa.. bahagia kan.. :D

~Pn.Ilah~ said...

Wawa,
Terima Kasih wa, Insyaallah masa ko akan tiba jua.. :)

~Pn.Ilah~ said...

Yat,
A'a ayah Hana dh nk lik.. :)

Biasalah Yat b'jumpa & b'pisah itu rutin kehidupan kita...Apa blh buat, Papa Qies & Ayah Hana keje mcm gtuw..huhu

~Pn.Ilah~ said...

Anis,
Akak mintak Jai & Tiger sampai pada hari yg sama n airport yg sama..hehe.Blh kita berenjoy!!!

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,
Cinta antara Lautan&Daratan...TQ2!!Akak harap sgt jumpa seperti yg dijadualkan..hehe

Gitulah!! bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian..nk senang kena juga berkorban...Cuma kesian kt sikecik jerlah terkena tempias...hehe

OOOO suka time dia nangis eak??hihihi...

~Pn.Ilah~ said...

Nad,
Hoho..nnt dulu nad oi, mama Hana nk rest dulu lgpon yg sorg ni pon tak terjaga...hehe..

Tapi kalu dh ter'ada'..maknanya rezeki utk kami lah..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Cik Mas,
Yeke?? wah nampaknya bulan Disember nih bulan bahagia kita..hehe.

Harap cik mas pon bergembira brsama suami tecinta... Take care!!

Ena Mazly said...

Senyummmmmmmmmmmmmmmmmm... Gumbiranya dalam hati, cik abang dah nak balik...

Afira said...

Kak Ilah..

NOra nak full name kak Ilah..
tq..emel kt Nora yer..
amieza83@yahoo.com

~Pn.Ilah~ said...

Kak Ena,
Alah akak pon nnt bersama gak esok..hehe. Hati ini dh tumbuh bunga kak..hehe :)

Nora,
Ok...

Nani said...

terjumpe blog ni..tak sure betul ke ilah yg pernah keje kt mardi serdang..penah satu bilik kt asrama kt serdang tu..rindu kt ilah tp dah lost contact. Kalau betul tlg bgtau ye

~Pn.Ilah~ said...

Nani,
A'a betul lah..ni ilah yg pernah keje mardi & Ilah memang pernah duduk kt asrama pon..nani duk bilik mana??skali ngan mar,nina tu ke?? ni email/ym ilah--> sis_ilah@yahoo.com kalu ada masa msg k. Ilah pon rindu kt kawan2 kt hostel dulu, memang besh ler. Tp seme dh lost contact..huhu

iNtAn aIzaN said...

wah bestnyer che abe nak balik..
dpt lah Hana duk ngan mak ayah die..
mesti suka die :)

bestnyer, bile husband ade kat rumah kan
balik jer boleh jumpa die
:(
bilelah Ezan boleh jd mcm nie plak

~Pn.Ilah~ said...

Intan,
Biasalah hubby akak ni sekejap pegi sekejap lik, mcm chipsmore...hehe.
Izan pon sama kan??sabarlah k.. :)