About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

20 December 2009

Prezie lagi..

Hari aku keje spt biasa..malasnya nk bgn sbb smlm kan cuti Awal Muharam lgpon sayang nk tinggal bantal busuk n selimut..hehe..Smlm telah aku pi intebiu sbg PA/Admin Executive kt Bandar Teknologi Kajang area umah aku..kalu ada rezeki dptlah. Aku nk tukar job sbb nk cari yg dekat umah sbb nk amik Hana duk sini, pastu sure lah gaji then aku dh busan jalan ke KL, jem jer memanjang.....hehe...Pastu PA/Admin tu sbb aku rasa nk tukar angin plak lain bidang...hehe

Masa kt opis td aku terima parcel dr Mama Hazel aka mama Rania. Ni parcel yg kedua utk Hana dr mama Hazel.. Wow!! Aku plak yg excited..hikhik... Tak sabar nk lik umah buka prezie nih.. :) Jom kita buka sesama..hehe

Step 1 : Parcel from Scandy Haizale



Step 2 : Ada kotak...ermm apa eak??surprise nye..



Step 3 : Msg on the box ' Everychild is a princess..'



Step 4 : Wow teruja nya bile terpadang United Color Of Benetton..Alahai aku sendiri pn tak pernah beli brand ni utk Hana...huhu..


Step 5 : Jeng,jeng..akhirnya terbongkar rahsia dlm kotak tuh...Sehelai shirt-long sleeve, t-shirt, skirt & pattern tights.
Msg dr mama Haizales : ' Dedicated esp to baby Hana, we love you my dear. Be a gud gurl okey!!... Love's mama Hazel, papa Shams and sister Rania'.....

From mama Hana: TQ so much dear, Insyaallah, Hana be a gud gurl..& peluk cium utk Rania :)


p/s :: Aku masih lagi menghitung minggu, hari, jam, minit & saat..Bile agaknya hubby aku ni smpai umah??? Next week kompom..agaknya hari apa eak??sape blh teka????hehehe.....

9 comments:

Mata Hati said...

bestnya hana dpt present. nanti amiklah gambar hana dgn present tuh..

teka meneka.. hubby akan sampai pada hari khamis, malam jumaat.. sempena tahun baru 2010 dan jugok mengambil keberkatan mlm sunat..hik hik hik

sabar ler menanti. yg ditungu pasti akan tiba, yg dinanti pasti akan muncul, yg dirindui pasti akan balik utk mengubat kerinduan..

~Pn.Ilah~ said...

Hi Fairul,
Tuler besh jd budak kecik selalu dpt hadiah..Tpkan pakcik fairul pon dpt hadiah besday kan aritu..hakhak...

Amboi pandainya..this week bkn akhir thn lagik...tp akak amik hari khamis yg fairul teka tp this week...Tgk sapa yg kena!! hehe...

p/s: Khamis mlm jumaat pd akhir thn tuh mayb kami berada di dungun. 3hari 2mlm disana..kenduri best friend akak n jugak b'honeymoon...Horay!!!

Mata Hati said...

Ishh!!! budak kecik setiap masa akan dpt hadiah. org tua mcm saya ni 1x setahun jek.. bertuah betul hana tu kan akak...

selamat berhoneymoon ek.. qada' balik masa berjauhan yg terlalu panjang tuh. hope lepas ni tak der lah berjauhan lagi. seksa menanggung rindu..

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,
Oklah dpt gak dr tak dpt langsung..akak nih tak dpt langsung sbb masa besday akak tuh hubby pegi beayar sudah!! hehehe

Thanks fairul..tp pertemuan tuh memang seketika cuma sbb memang keje mcm tuh..hehe

Mata Hati said...

Ish..belayar lagi lepas tu? alahai, ingatkan dah happy ending

nampaknya terpaksa sambung karang novel lagi utk menceritakan kisah akak dgn hubby..

kecian kat hana ekk...

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,
Itulah namanya 'seafarer'..huhu

cipan said...

akak...ape nama chalet akak duduk nnti?nk mintak ustad book...

Haizales said...

Dear,hadiah tak seberapa la..malu..hahahah..
i harap u sudi pakaikaan hana baju2 tu k..mesti cute hana pakai baju2 tu..once dh pakai u amik pic hana k..salam sayang buat hana~dari mama&family

~Pn.Ilah~ said...

Nagee,
Kita jumpa di sana k... :)

Haizales,
Tp amat bermakna utk Hana..nnt i amikkan gmbr k...Thanks a lot..Salam peluk cium utk Rania k.. :)