About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

14 December 2009

Panjang Citernye...

Kisah org tersayang..........

Aku masih menunggu kepulangan org tersayang...huhu. Aku pon tak tahu bile agak nye nk countdown aku.. Byk dh planning yg aku dh buat time hubby lik nnt..antaranya: Nk wat renovation rumah, nk cat bilik, nk shopping set katil/sofa baru, nk pegi bercuti, reunion ngan member2, attend kenduri-kendara..huhu.. Tolonglah kembalikan dia kepada aku cepat!!! :( (sob,sob) Nampaknya anis jugak yg menang...yerlah wak jai dh pulang kepangkuannye, wah syoknya....jeles2. 'Nnt Tiger dh lik, kita g bercuti sesama k'...



Anak......

Buat pengetahuan semua aku dh punya 'ahli baru/anak' iaitu Rania Zaheen Sufia. Esok genap lah setahun umur dia...'Happy Besday syayang...mama rindu sama Rania'. Mst korg tgh ber konfius..hehe. Sebenarnya Rania ni anak kepada kwn blog aku, Haizales. Hana pon ada mama & papa baru iaitu mama & papa syam..Rania & Hana pon mcm ada iras2 gtuh...hehe...Ni pic Rania masa celebrate besday dia kt Hilton Hotel, Kuching. 'Dear, sorry tak dpt attend besday party Rania. Insyaallah nextime i pegi n bawa Hana sekali'...


Kahwin lagi..........

Ahad lepas aku ke kenduri kahwin classmate aku masa kt UTeM, Fahmi dgn pasangannya Anis di Dewan Serbaguna Persint 9, Putrajaya. Meriah sungguh majlisnya, ramai gak kekawan yg dtg ke majlisnya termasuklah lecturer kami Dr.Yahya..yg sedeynye dia tak ingat pon nama aku..hehe. yerlah aku ni tak seglamour mana tambah plak subjek programming lagilah tak menonjol..hehe. Ramai gak lah classmate/e-UTeM yg kahwin di bulan Disember antaranya Adib, Zaki Zamani, Kapten Suzen, Sivasakti, Fahmi, NoraAfiq(BITC) & Erin. Tahniah diucapkan & mohon maaf yg mana tak dpt pergi. 'Semoga korg berbahagia hingga akhir hayat..AMIN'. Utk mereka yg duk asyik tanya si kecik Hana, 'Akak akan bawa Hana di majlis perkahwinan Erin nnt, so mo lah kita reramai ke kenduri seterusnya di Dungun...nnt blh lah korg memeluk n mencium n blh gak kita berBBQ di tepi pantai'...ho2. Ni antara pic kenangan masa kenduri kahwin Fahmi & Anis.



Keep Slim.........

Mst korang tertanya2 mngenai tentang kisah 'pengkurusan' aku kan..so treatment tak abih lg, lately aku jarang pegi so skrg aku just maintain jerk.. Skrg berat aku dh 51kg dr 56kg(masa mula2 treatment). Lagipon aku takmo kurus sgt, kalu blh chubby2 skit...Then aku pon dh blh pakai blk levis2 aku yg bersaiz 28...huhu. Tuh yg paling mgembirakan aku....Thanks Keep Slim!!



Berita baik plak!!............

Nampaknya aku dh jumpa pengasuh utk Hana. Insyaallah mayb thn depan Hana akan bersama aku disini..yahuu-dabidabidu!!!!!!!hehe....Aku akan buat yg terbaik utk Hana..Tak sabar aku nk lik jumpa Hana, kena tggu ayah dia lik dulu then kami lik sesama amik Hana..Ayah Hana pon dh tak senang duduk dh..Badan jer kt kapal tp hati dh kt rumah..hehe....Klah aku cau dulu jumpa di next entry..tata

-End-

8 comments:

cik mas said...

alhamsulillah... lepas ni tak perlu jauh2 dengan hana lagi kan.. :D

Mata Hati said...

Cepatlah papa Hana balik. Mama Hana dah tak sabar2 ni. Sesaat bagaikan seminit, sejam bagaikan sehari, sehari bagaikan sebulan...

Nanti bila Hana dah balik rumah, update lah selalu pasal Hana ekk

k0m4nd3r said...

Ade tanye kat busu ke? lupe lak nk bg nombor ari tu.. Hehehe

~Pn.Ilah~ said...

Cik Mas,
Harap sgt gtuh lah...belum pasti lg mcm mana...

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,
Bijak2...hehe. Satu penyiksaan tggu kepulangan org tersayang....lama gile dh rasa nih..hehe

Ok...nnt Hana lik akak upload byk2 gmbr hana n aktiviti utk tatapan anda..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Ameng,
baru akak kol Busu..mcm takder harapan jerk sbb dia jaga bb baru lahir...sob2!!.Takpe nnt akak ushar tmpt lain..huhu

Haizales said...

Hye dear...thanx buat entry pasal Rania..i pun dh declare at my blog pasal my lil baby Hana..

mlm ni dh update skit2 blog..tp bab nk upload pic,ya ampun lembap giler ;( its ok,nnti i try lagi ek..

salam sayang buat Hana yg semakin comel tu...geram tgk pipi die skrg..
hehehehe

~Pn.Ilah~ said...

Hi Haizales,
Thanks a lot dear...tak sabar nk jumpa u n Rania... :)