About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

12 June 2009

Bye2 Hana..

Jam 10pg td, Hana telah pulang ke kampung aku bsama mak n kakak2 aku..sblm tuh aku sempatlah bmain2 ngan dia. Pg ni aku bgn agak awal drpd biasa.yerlah nk kena siapkan brg2 hana takut ttinggal sbb pasni aku akan travel tgk dia just naik bus,ketepi,flight so mcm mana nk ngangkut brg2 tuh...erm tp semalam aku dh ngemas2 ngan my hubby apa yg nk wt blk..hana plak seakan tahu akan bpisah ngan mama n ayahnya. Dia takmo main sgt,bile nk tido wt pe'el,pastu tido kejap2..."maafkan mama n ayah hana, bkn mama tak nk jaga hana tp sbb ayah dh nk g work so mama tinggal sorg2..mcm mana mama nk jg hana sorg2, kalu kt kg ramai akan jaga hana...mama dh cuba pujuk nenek suh tinggal ngan mama tp moyang sape nk jaga."....huhu..

:: mama p/s- duk kg dgr ckp tok nek n nenek, jgn nangis2, jgn wt pe'el...nnt every week mama lik tgk hana...mama sayang hana muah3....
:: ayah p/s- hana ayah nk g work, so hana jgn nakal k..jgn susahkan nenek k..nnt tokwan n tok kedah pi tgk hana kt kelantan...bln 12 nnt ayah lik, ayah bw hana pi jalan2 k...

so sblm hana blk smptlah aku snap beberapa pic hana....




Hana kesejukan bru pas mandi..yerlah kena mandi pg..shian syg mama...




Hana wif mama n ayah...tgklah anak ayah ni, sempat lg nk tido atas riba ayah padahal hana dh nk btolak..tpaksalah ayah tido kn hana dulu..


Strawberry Gurl



Inilah pengarang jantung & buah hati mr.Rafizan dan mrs.Siti Noraazillah...Nur Safiyah Hana tetap dlm hati kami buat selamanya...










3 comments:

Ena Mazly said...

Aduhhh sayunyer hati berpisah dgn hana yg tersgt syomelll tu...

Sabar ye ilah... lebih baik hana tu di kampung. atleast, ramai yg akan jaga dia nnt..lebih dipercayai daripada nursery atau umah org...ilah pun still boleh balik kg tetiap minggu kan...

Notes From My Diary said...

to hana: jgn nakal2... ingat mama&ayah slaloo... (from uncle jai&aunty anis)

to k ilah&tiger: chaiyuk2... be strong...

MamaHana said...

kak ena,
thanks akak..yerlah better dia kt sana..hu2...

anis,
hana: ok uncle jai & aunty anis.!!
kak ilah: thanks 4 ur support...