About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

23 June 2009

Al-Fatihah buat Arwah Afdzal a.k.a ayam..

Semalam aku terima berita yang menyedihkan apabila coursemate aku masa kt UTeM, Mohd Afdzal@ayam telah kembali ke Rahmatullah akibat kemalangan jalan raya....dr sumber mengatakan beliau pulang dr tempat kerja Mimos,Teknologi Park ke rumahnya di Gombak. Kemalangan tersebut berlaku di MMR2, beliau menaiki motorsikal terbalik akibat jalan licin..kemudian dtg lori lalu melanggarnya...harini beliau akan disemadikan selepas solat zuhor. Semoga rohnya dicucuri Rahmat dan ditempatkan dlm golongan yang beriman,Amin...Al-Fatihah....


Arwah Afdzal dlm kenangan...






8 comments:

wawa said...

alfatihah...

Haizales said...

sedihnyer bile dpt tahu kengkawan yg kite kenali dah tak de..Al fathihah untuk arwah...

MamaHana said...

to wawa,
thanks


to Haizales,
yerlah sedih+tkejut...tp nk wt cmner Allah lebih menyayangi dia...

k0m4nd3r said...

Al-fatihah utk beliau. Sedih. sedih. tp kene redho.

iNtAn aIzaN said...

Agak2 En hubby kite kenal tak

nanti Ezan bgth die k

Alfatihah
smoga rohnye ditempatkan di kalangan yg beriman

MamaHana said...

to ameng...
yerlah apapon kena redha...so dh hilang sorg ahli ex-bits.

to ezan...
tak tahu lah hubby u kenal tak...sbb hubby u super senior kami lgpon dia mekanikal n kami IT..

Azzy Cherry said...

yang pasti..setiap yg hidup akan mati jua..kite yg hidup ni pun bila akan dipanggil menemui Nye nnt...lambat atau cepat...tidaklah kite ketahui..AL FATIHAH buat arwah Afdzal Fadzi...walaupun aku tidak mengenali mu begitu rapat, namun kehilangan mu di dunia ni, amatla aku rasai...semoge dirimu bersemadi dgn aman di sisi-Nya

MamaHana said...

yelah ejun...huhu..apapon kita yang hidup ni kena teruskan...kelak kita pon akan ke'sana'...