About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

17 November 2009

Hana & Mama b'Posing

Hi friends..Ahad lepas aku ke Kg.Gajah, Perak..G 'kidnap' my daughter & erti kata lain g amik anak aku. Memandangkan mak aku ada tempoh seminggu lg utk blk Kelantan, so aku pujuk mak suh blk umah aku ler,marah abg aku,hehe...Biasalah perebutan mak aku ni dh biasa terjadi....Seminggu tak jumpa ngan mek Hana nih aku tgk makin tembam dia..'ayahchik bg makan byk ya'!!! So atas permintaan kekawan nk suh amik gmbr hana byk2..so aku tunaikan dgn kerjasama kakak ipar yg cukup sporting n Hana yg tidak byk kerenah,so hasilnya :: (jeng,jeng)...


Kalu nk puas hati tgk kt Facebook nnt k..Aku akan uploadkan..

Ni kisah mama dia lak!!hehe..Sabtu lepas aku MC. Bukan MC tipu btl2 sakit..tp kebetulannya sblm tuh aku ada register utk Make-up workshop anjuran The Body Shop, ianya jatuh pada hari tersebut. Kalu tak pergi, sayang duit sbb aku dh byr..huhu...So aku menggagahi kaki ku utk kesana, ianya diadakan di The Royale Bintang Hotel, Damansara sessi dr kul 10 pg - 6ptg. Besh sgt attend the workshop sbb tahu ler skit sbyk tentang make-up. Aku pegi ngan kawan aku Ida..So aktiviti kami berikutnya adalah.........(blm tahu lg!!!)..hehe..

14 comments:

HaninFarshid said...

heeee....comelnya hanna...geram tgk..pandai posing lak tu :)

Anonymous said...

hai akak..
hana sgt cumil.. gudgirl je dia tak bukak spek tu kan..
mm.. takde makeover ke sblm & slps makeup.. hihi..

Riana..

cik mas said...

ish, ish.. comey sungguhla dak hana ni..

da blaja mekap2 ni bole ler jadi mak andam pasni.. hehehe..

Notes From My Diary said...

blaja solek2 bagai neh... mntg2 en tiger nk balik ea... hikhikhik... tkpe2, jum kte persiap luar n dalam utk hubby kt... auwww...

Mama Qiestina said...

alallalalallalalala comeynya diaaa..

jom kak ila datang putrajaya..kite outdoor photoshoot anak dara kite nak??

bole si comel kite gambo gedix sakan!

Mata Hati said...

comelnya hana pakai cermin mata. ala ala ago-go..hehehe ngeekkkk

~Pn.Ilah~ said...

Hanin,
Susah jugak nk wat dia berposing, yerlah asyik2 nk merangkak jerk..Nnt Kyra sure pandai gak berposing nnt..Jenuh lah mummy dia nnt..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Riana,
Memang tak buka spek tuh tp jenuh dia tahan spek takut jatuh, yerlah hidung kecik...

Gambar akak sblm makeover yg dgn kwn akak, after makeover gmbr akak sorg...Tp akak belajar makeup utk ke opis so simple jerlah..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Cik Mas,
Tq...Anak cik mas pon sure chomel..Alah pergi makeup workshop tu sesaja jer..Nk jd mak andam!! AMIN..mana tahu masin mulut cikmas satu hari nnt ilah jd Mak Andam...hehe

~Pn.Ilah~ said...

Anis,
Biasalah anis preparation utk menanti kepulangan en.Tiger yg dicintai..

Jom!! hehe..so next nnt akak ingat nk g SPA lak..nk ikut??Tp mak buyung leh ker berSPA??

~Pn.Ilah~ said...

Yat,
Insyaallah dikesempatan kita ber photoshoot kt Taman Botani, Putrajaya..hehe.

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,
Ada ala2 Saloma tak??hehehe

Lynn said...

jeles la ngan ilah...bestnye dpt g blajar solek2 nih...sampai anak nk masuk 3 ni...lum sempat lagi nk pegi...huhu...xpe2..akan ku ikut jejak ilah ni...hihi...syokkkn dpt membelai diri sendiri...wah nk g spa....x sabar nye nk tunggu pas bersalin...jgn lupe tau ilah..suggest mane tpt best...hakhak...

~Pn.Ilah~ said...

Hai Lyn...apalah yg nk Lyn jeleskan. Takder yg besh pon!!...hehe.Nnt bile abih pantang blh lah join ilah bersuka-ria..Kita kan dh ada 'club shopping tak hengat'(kn anis kan)...
Utk : Tiger, Jai & Sepang tlg cari duit byk2 k utk isteri2 nk bshopping..hehe