About Me

Facebook

Followers

K.A.M.I

K.A.M.I

Alam Percintaan

Alam Percintaan

Alam Perkahwinan

Daisypath Anniversary tickers

Nur Safiyah Hana

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Zarif Rani

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

09 May 2010

Hana oooo Hana.....

Happy mother's day to u all !!!.....
*
*
*
*
*

Agak berhabuk sudah 'rumah' aku nih... sejak jd surirumah sepenuh masa nih asyik bz jerk,nk update blog pon dh tak sempat. Semua masa aku utk Hana....hehe. Sejak hubby sign-on ni, aku agak 'patah kaki' utk ke situ-sini cuma setakat area kajang & bangi jerk...dulu drive sorg2 tp skrg dh ada penumpang setia. Tp lelama nnt kaki 'kami' akan panjang jua....hehe. Jumaat lepas my hubby balik jenguk Hana memandangkan kapalnya masih di Port Klang, kiranya ni dh kali kedua dia lik...Biasalah bile rindu anak & bini sanggup blk walau sekejap...hehe. So sempatlah kami bershopping brg2 umah & mainan utk si kecit di Tesco Kajang... Disana ada booth utk photography si comel. Apalagi kami pon register lah utk si Hana..hehe... Hana mengenakan baju 'bunga' ala Hawaiian gtuh. Kami riso jugak takut Hana meraung kt situ tp apa yg terjadi adalah sebaliknya. Dia syok main ngan mainan & ni antara pose dr Hana...


Ni plak laptop baru Hana...ada kisah dgn pembelian laptop nih. Sebabnya..!!! keyboard laptop aku dh kopak gara2 si Hana, nasiblah laptop aku memang dh tak lama nk hidup. Bile aku nk ym@fb@blogger, dia mula kaco sbb dia nk tgk flash nyanyi kanak2...huhu. So skrg nih dia ngan laptop dia, aku dgn laptop aku....hehe..

Pinky gtuh!!!....ni ayah hana yg pilih.

Harini kapal hubby dh keluar dari Port Klang, destinasi seterusnya adalah Singapore & Myanmar..so lambat lg lah dia nk lik umah. Tp...hujung bulan dpn dia dh nk turun, hehe..Dabidabidu!!! ................. klah aku dh nk zzzzzz.....jumpa lagi di next entry, ok!!!


*
*
*
*
*
~end~

16 comments:

kak mas said...

comeynya hana.. comeynya laptop tu... hehehe

Ena Mazly said...

giler gram tgk hana..... comellllllllllllllllll....

~Pn.Ilah~ said...

Cik mas,
Thanks..Hana biasa2 jerklah cik mas. Laptop tuh dh tak comey dh sbb hana dh conteng2!!!!

~Pn.Ilah~ said...

Kak ena,
Thanks sis!! akak jomlah beranak lagi, aura kak chica & rayyan nk dpt adik masih ada tuh..hehe

Mama Qiestina said...

cantekkkkkkkkk gile anak dara sorg nehhh..gerammmm!!

~Pn.Ilah~ said...

Yat,
Alah biasa jerk...Alah Qies tu apa kurangnya...!!!!hehe

Mata Hati said...

halala..kecik2 dah pandai bergaya ala2 model.. mama hana tak memahami lah. sebenarnya hana pun nak update blog jugak. sbb tu selalu kacau mama. huhu

comellah laptop hana tu. pink kaler...

~Pn.Ilah~ said...

Fairul,

Dpt mainan dh tak kisah ngan camera...Ooo update blog!! a'a kan x terpikir plak gtuh..takperlah nnt akak update selalu k.

Laptop tuh ayah dia pilih...hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam kenal pn ilah..
comeyyynyer lil Hana ni..
wow, laptop.. fink kaler gitu!!

Afira said...

Kak Ilah.. AWARD for you..check my blog

Mummy Isya said...

k.ilah..cantiknya hana!!!pandai pulok tu control depe camera.. good training!

~Pn.Ilah~ said...

hi Lily,

selamat berkenalan...thanks, alah biasa2 jerk hana tuh...kalu gurl sure nk kale pinky gtuh tmasuklah laptop..hehe

~Pn.Ilah~ said...

Nora,

Thanks dear...hehe

~Pn.Ilah~ said...

Ayu,

Apanya..sakit tekok mama & ayah dia suh lenggok...hoktuh jah yg terbaik..hehe

Mata Hati said...

ada masa nanti update2 lah ekk.. sya follow dari jauh..huhu

hana, jgn nakal2..jgn buat aksi gusti dlm rumah..

~Pn.Ilah~ said...

hahaha...sekali fairul ketuk sekali teringat..ok!! promise secepat mungkin akak update k... ;)

Hana asyik duk gusti mama dia jerk...hehe